S.A.R.S. u ProkupljuSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu, 6.9.2014. godine, u Sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić“ u Prokuplju, održaće se treći po redu muzički festival 3D Fest u organiziji PDF-a (Pozitivan Društveni Faktor).

"Ove godine smo pažljivim odabirom u naš grad pozvali jedan od najpopularnijih bendova u Srbiji, S.A.R.S., zatim poznata hip hop grupa Prti Bee Gee, vokalno-instrumentalni sastav S.K.A. iz Leskovca, a pored njih imaćemo priliku da čujemo i lokalnu podršku na čelu sa Ivanom Radojevićem i Nemanjom Martinovićem", navode organizatori...

Pored muzičkog programa, biće održane dnevne aktivnosti koje uključuju streetart i bodypaint radionice, u kojima će moći da učestvuju svi zainteresovani posetioci.

Cena karte u pretprodaji, kao i na ulazu biće 200 dinara.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku