Scena Fest ponovo u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

'Scena Fest' je festival mladih iz zemlje i regiona. Ovaj festival nastao je pre 10 godina i tada okupio veliki broj mladih bendova kako iz Novog Sada tako i okoline. Održana su ukupo dva, na kojima je po večeri nastupilo više od 10 bendova. Kako su nekako svi domaći muzički festivali počeli da liče jedan na drugi, ponovo se javila potreba za Scena Festom i festivalom koji će šansu pružiti mladima i ''drugačijima''. Ovaj festival ima misiju da mlađoj publici i novim naraštajima predstavi nove i zanimljive bendove i da im šansu i tehničku podršku kakvu zaslužuju - a sve iz razloga što drugi festivali očigledno nemaju sluha za njih. Pored muzičkog dela, Scena Fest, se bavi i edukacijom mladih o problemima kao što su: alkoholizam, narkomanija, polno prenosive bolesti i sl... Festival će se održati 15. Novembra u Novom Sadu, u klubu ‘Quarter’ i imati jedan human gest pomoći ‘Dečijem selu’ u Sremskoj Kamenici u vidu igračaka i slatkiša za mališane (da i mališani bez roditeljskog staranja dočekaju Novu godinu sa osmehom na licu). Na festivalu će nastupiti 9 bendova i nekoliko DJ-eva.

lajnap festivala:

Tentacle Wizard (NS)
Northern Revival (NS)
Casillas (NS)
dreDDup (NS)
BDFuse (Zabalj)
Bao Vau (NS)
White Rabbit Band (BG)
Multietnicka Atrakcija (BG)
Paimonia (NS)
Psychound (NS)

Više informacija o festivalu i njegov istorijat možete pronaći na oficijalnoj Fejsbuk stranici:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku