The Mothership Orchestra i Ilija Ludvig u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

The Mothership Orchestra Live! Jedan od najkvalitetnijih domaćih bendova ponovo u Novom Sadu. 

Osetite uzbuđenje vrhunskih pop pesama uživo.

05.09.2014. Omladinski centar CK13 22h
Cena karte: 300 din.

Malo je bendova čije pesme mogu da pogode perfektan ugođaj, emociju i uvuku nas u jedan unikatan pop ritam. Bend The Mothership Orchestra ima sve navedene osobine i sigurno spada u sam vrh domaće muzičke produkcije. Momci koji stvaraju na relaciji Požega-Beograd-Novi Sad iza 
sebe imaju gomilu sjajnih pop singlova a album prvenac „Song For You“ nezaobilazan je muzički udžbenik za svakog istinskog ljubitelja kvalitetnog zvuka. Novi, ultra hitični singl „Two Friends“ na najbolji način najavljuje novi, drugi album grupe i dokaz da koncert na kojem svira The Mothership 
Orchestra predstavlja događaj koji se ne sme zaobići.

Posle koncerta u Novom Sadu, The Mothership Orchestra će svirati i u Beogradu, 7.septembra u klubu Dvorištance.



Ilija Ludvig je kantautor iz Beograda koji iza sebe ima pregršt uglavnom neobjavljenih, ali ipak dostupnih albuma. Publici je poznat ili kao glumac i muzičar Plavog Pozorišta, ili po nastupima sa bendom po beogradskim klubovima. Nastupom sa The Motheship Orchestra, prvi put će se predstaviti novosadskoj publici.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku