Black Planet Records slavi 2. rođendan



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ekipa Crne planete slavi drugu godinu postojanja. Kao i prošle godine pripremili su prigodnu slavljeničku žurku :)

Veče će otvoriti Ljubiša Jovanović, frontmen benda Katabazija (a.k.a. Ponoćni vodeničar), kratkim recitalom svoje poezije. Takođe će birati muziku rame uz rame sa Oljom Wagner pre, između i posle koncerata.

Koncertni deo veceri obeležiće bendovi:

PLAVO (Kruševac)

Plavo je instrumental post-rock bend. Članovi benda su već duže vreme aktivni na hardcore sceni sa bendovima: The bridge,Jain,Deadrise,No Way Back ; Eksperimentišuci sa različitim žanrovima osnovna ideja benda je muzička potraga za vezom koja spaja čoveka i univerzum. Pronaći u sebi drugog sebe, osluškivati I posmatrati stanara svoga tela, njegov osećaj opažaja. Prvu stvar za Black Planet Records su izdali na kompilaciji Balkan Under The Radar
https://www.facebook.com/plavoband

THERE. (Niš)

There. je kosmička instrumentalna petorka iz Niša. S obzirom na činjenicu da pesme nemaju tekstove svaki slušalac je slobodan da na svoj način doživi pesme i da uz pomoć njih dosegne spiritualne visine. Prvo izdanje benda "Session 4" je izašlo prošle godine za BPR. Momci sviraju mešavinu post rocka, psihodelije i space rocka. Pripremaju debi album čiji će deo odsvirati i na ovoj svirci.

https://www.facebook.com/There.Band
blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp015-session-4-ep-post-rock

BIG BUG (Pirot)

Big bug je bend koji je svoj album prvenac izbacio takođe preko Black Planet Records. Razni uticaji ovog benda od new wavea, alternative, pa i tvrđeg metalnog zvuka se provlače kroz njihove pesme i stvaraju sopstveni entitet. Drugari nam dolaze u goste iz Pirota.

http://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp019-broken-lp-alternative-post-punk
https://www.facebook.com/TheBigBugBand

ULAZ 100 dinara

satnica:

22:30 - 22:50 Katabazija Intro/Recital
23:00 - 23:45 Plavo
00:00 - 01:00 Big Bug
01:15 - 02:00 There.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku