NOVA ALTERNATIVNA ROCK SCENA U LAVIRINTU NEDELJOMSviđa ti se? Javi ostalima!

U klubu Lavirint (ex Atom) na Dorćolu, u nedelju 2. novembra počinje serija koncerata alternativnih rock bendova pod nazivom Fresh sound. Koncerti će počinjati u 21h i nastupaće dva do tri benda u toku večeri, a ljubitelji ovakvog zvuka moćiće do Nove godine da upoznaju novu srpsku scenu kroz seriju svirki.

 

Ove nedelje, 2. novembra, sviraće tri sjajna alter rock benda iz tri različita grada. Regulator iz Vrnjačke banje nije nepoznat beogradskoj publici. Postoje tri godine i nedavno su završili album prvenac za koji još uvek traže izdavača. Prepoznatljivi su po oštrim rifovima i po lirici kroz koju se provlače teme koje se tiču buđenja ekološke svesti, života i odnosa čoveka prema prirodi, kao i same prirode. Oko Alefa iz Beograda je bend koji teži uspostavljanju sklada između post-rock, grunge, progressive, sludge i doom zvuka i konačno Ewen iz Kragujevca, koji neguju moderan alter zvuk koji vešto kombinuju sa progressive prizvukom.

 

Cena ulaznice je 150 dinara, a happy hour je od 21-22h kada će cena piva biti 79 dinara.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku