Zagrebački Fast Response u KruševcuSviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon nekoliko inostranih izvođača (Gravity Lost- Nemačka, Celeste-Francuska, Reka – Rusija i My Turn-Grčka), u Kruševac nam dolazi i bend iz regiona Fast Response. Ova zagrebačka punk četvorka nastupiće u subotu 18. oktobra u klubu Zamajac. Kao domaća podrška, iste večeri, nastupiće i kruševački All My Heroes Let Me Down i Niški DOK7. Svirka počinje u 21:00, a ulaz iznosi 200 dinara.

"Bend Fast Response iz Zagreba je jedan mladi punk rock bend. Ove godine su krenuli na turneju kojom je planirano da posete Sloveniju: Koper i Lasko i Srbiju: Niš, Subotica i Lazarevac. Problem je nastao u Nišu zato sto klub na Pravnom ne radi, a Feedback je bio zauzet. Nakon toga, Ivan Matejić,  član benda DOk7, me je kontaktirao i dogovorili smo se da svirka bude u Kruševcu. Vlasnik kluba Zamajac Siux mi je ovom prilikom izašao u susret i lako smo se dogovorili da svirka bude održana u ovom klubu.", rekao je Stefan Begović organizator svirke.

Nastupom, koji je prvobitno bio zakazan u Nišu, DOK7 je najavio zvaniničnu promociju novog albuma "NI 5, Ni 6", kako je istakao Matejić nakon nastupa na kruševačkom Skate festu. Pomenuti album objavljen je pod etiketom muzičke kuće Multimedia records.

Ovom prilikom, i melodični punkeri iz Zagreba predstaviće kruševačkoj publici svoje najnovije izdanje "Welcome to Coruptia", koje je se pojavilo početkom ove godine.Mini turneju po Srbiji Fast Response počinje u subotici gde će nastupiti 17. oktobra u Clash klubu,  a ista se završava u Lazarevcu dva dana kasnije, u nedelju 19. oktobra.
 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.