Humanitarni koncert u Zagrebu 9.11.Sviđa ti se? Javi ostalima!

U sklopu humanitarne akcije „Svi smo mi Hiplex“ 9. studenog (nedjelja) u zagrebačkom Klubu  održat će se koncert Kein Engela (Rammstein Tribute) i Joy Jestera. Sav prikupljeni novac ide za liječenje Hinka Plešnika koji je obolio od teške bolesti ALS.


Kein Engel Rammstein Tribute bend osnovan je 2010. godine, sa idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammsteina. Bend nastupa u trajnoj postavi koju čini pet muzičara s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za najprepoznatljiviji dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ - Seraphim Codex, koji povremeno nastupa s bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

https://www.facebook.com/kein.engel.rammstein.tribute


Joy Jester , band koji je nastao između Petra Stažnika (bubanj) i Ane Hrabrov (vokal) 2014. godine. Nakon nekoliko mjeseci im se pridružio Denis Družić na gitari te Branko Štrbić na bas gitari. Kako su nastajale pjesme tako se sve više izražavao poseban stil kao mješavina rocka, funka, bluesa i reggaea. Više o samom bendu možete pogledati na njihovoj facebook stranici : https://www.facebook.com/JJ.JoyJester

Početak je u 20h, a minimalna donacija 20 kuna.  Za sve dodatne upite oko humanitarne akcije možete se obratiti na akcijahiplex@gmail.com.   


Fan page humanitarne akcije: https://www.facebook.com/Svi.smo.mi.Hiplex

Fb event: https://www.facebook.com/events/956368184376999/

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.