Humanitarni koncert u Zagrebu 9.11.Sviđa ti se? Javi ostalima!

U sklopu humanitarne akcije „Svi smo mi Hiplex“ 9. studenog (nedjelja) u zagrebačkom Klubu  održat će se koncert Kein Engela (Rammstein Tribute) i Joy Jestera. Sav prikupljeni novac ide za liječenje Hinka Plešnika koji je obolio od teške bolesti ALS.


Kein Engel Rammstein Tribute bend osnovan je 2010. godine, sa idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammsteina. Bend nastupa u trajnoj postavi koju čini pet muzičara s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za najprepoznatljiviji dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ - Seraphim Codex, koji povremeno nastupa s bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

https://www.facebook.com/kein.engel.rammstein.tribute


Joy Jester , band koji je nastao između Petra Stažnika (bubanj) i Ane Hrabrov (vokal) 2014. godine. Nakon nekoliko mjeseci im se pridružio Denis Družić na gitari te Branko Štrbić na bas gitari. Kako su nastajale pjesme tako se sve više izražavao poseban stil kao mješavina rocka, funka, bluesa i reggaea. Više o samom bendu možete pogledati na njihovoj facebook stranici : https://www.facebook.com/JJ.JoyJester

Početak je u 20h, a minimalna donacija 20 kuna.  Za sve dodatne upite oko humanitarne akcije možete se obratiti na akcijahiplex@gmail.com.   


Fan page humanitarne akcije: https://www.facebook.com/Svi.smo.mi.Hiplex

Fb event: https://www.facebook.com/events/956368184376999/

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku