Kvazimodo u RAW travel emisiji u Americi!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Premijerno 8. i 9. novembra na preko 40 televizijskih kanala širom Amerike bend Kvazimodo se pojavljuje u RAW Travel seriji. Bend se u julu družio sa ekipom iz Punkoutlaw Recordsa i RAW Travel-a u Beogradu. Imali su priliku da daju intervju i na taj način se predstave publici u Americi. Detaljan izveštaj o tome imate u tekstu koji je pisao Robert Rouz iz Punkoutlaw Records i RAW Travel.

"Prvi put sam putovao u Srbiju 2012.godine,bio sam razočaran,jer nisam bio u stanju da se povežem sa Darkom (ex UPS! Ustani Protiv Sistema) ,koji je potpisao za Punkoutlaw Records.Bio sam zaista impresioniran sa UPS!-om.Muziku i spot sam želeo da snimim za momke,ali na žalost to se nije desilo.Ubrzo nakon toga,Darko je napustio bend.

Pa ovaj put,skoro 2 godine od dana moje prve posete,vratio sam se u Beograd.Darko i sa drugim bendom Kvazimodo i njegovi drugari (iz benda) su autobusom došli u Beograd da se druže samnom i sa RAW Travel ekipom dok smo snimali.
Darko i njegov novi bend smo se opuštali,i imali smo odlično vreme,izbegavajući obezbeđenje koje pokušalo da nas spreči da snimamo Kalemegdan.

Želeo bih da se zahvalim Darku i njegovim ortacima za izlazak sa nama i ubilačku muziku koju su nam dali.

Rober Rose
Punkoutlaw Records & RAW Travel"
http://punkoutlaw.com/po09/2014/08/serbian-reconnnect-with-quazimodo/

Trejler emisije možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=_Anj29ics2ASviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku