Kvazimodo u RAW travel emisiji u Americi!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Premijerno 8. i 9. novembra na preko 40 televizijskih kanala širom Amerike bend Kvazimodo se pojavljuje u RAW Travel seriji. Bend se u julu družio sa ekipom iz Punkoutlaw Recordsa i RAW Travel-a u Beogradu. Imali su priliku da daju intervju i na taj način se predstave publici u Americi. Detaljan izveštaj o tome imate u tekstu koji je pisao Robert Rouz iz Punkoutlaw Records i RAW Travel.

"Prvi put sam putovao u Srbiju 2012.godine,bio sam razočaran,jer nisam bio u stanju da se povežem sa Darkom (ex UPS! Ustani Protiv Sistema) ,koji je potpisao za Punkoutlaw Records.Bio sam zaista impresioniran sa UPS!-om.Muziku i spot sam želeo da snimim za momke,ali na žalost to se nije desilo.Ubrzo nakon toga,Darko je napustio bend.

Pa ovaj put,skoro 2 godine od dana moje prve posete,vratio sam se u Beograd.Darko i sa drugim bendom Kvazimodo i njegovi drugari (iz benda) su autobusom došli u Beograd da se druže samnom i sa RAW Travel ekipom dok smo snimali.
Darko i njegov novi bend smo se opuštali,i imali smo odlično vreme,izbegavajući obezbeđenje koje pokušalo da nas spreči da snimamo Kalemegdan.

Želeo bih da se zahvalim Darku i njegovim ortacima za izlazak sa nama i ubilačku muziku koju su nam dali.

Rober Rose
Punkoutlaw Records & RAW Travel"
http://punkoutlaw.com/po09/2014/08/serbian-reconnnect-with-quazimodo/

Trejler emisije možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=_Anj29ics2A



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku