Nagradni konkurs za najbolje plakate i fotografije



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Udruženje Prevent poziva sve zainteresovane sa teritorije Republike Srbije da pošalju svoje radove na nagradni konkurs na jednu od zadatih tema:

-prevencija HIV-a kroz promociju upotrebe kondoma,

-smanjenje diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV infekcijom.

Konkurs je otvoren do 15. novembra nakon čega će petočlana komisija odabrati najbolje radove koji će biti izloženi i radove koji će biti nagrađeni.

Izložba će biti održana 1. decembra 2014. godine u okviru pratećeg programa trećeg Pozitivnog koncerta, a tom prilikom biće uručene i nagrade. Biće nagrađeno ukupno tri rada bez obzira na kategoriju kojoj pripadaju.

Konkurs organizuje Udruženje Prevent u okviru projekta “Obeležavanje 1. decembra-Pozitivan koncert” koji je finansijski podržan od strane Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada. Nagrade obezbeđuje Udruženje Prevent.

Propozicije:

Radovi se šalju na mail adresu udruzenjeprevent@gmail.com do 15. novembra 2014. godine. Uz rad je potrebno poslati ime i prezime, broj telefona, godište i mesto boravka.

Svaki učesnik/ca može konkurisati sa najviše tri rada pri čemu može konkurisati u obe kategorije. Učešćem na konkursu učesnici/ce autorska prava prenose na Udruženje Prevent bez nadoknade.

U slučaju nedozvoljenog korišćenja tuđih fotografija ili dizajna odgovornost snose učesnici/ce koji su rad poslali.

Članovi/ce Udruženja Prevent nemaju pravo učešća na konkursu.

Kategorija PLAKAT :

- rad poslati kao PDF fajl u A3 formatu

- plakati koje učesnici šalju moraju biti dizajnirani od strane učesnika/ce

Kategorija FOTOGRAFIJA :

- fotografije koje učesnici/ce šalju moraju biti autorske

- format fotografije: JPG, JPEG

- dimenzije fotografije: maksimalna dimenzija duže strane 1920 px, rezolucija 300 dpi, veličina fotografije ne sme prelaziti 5Mb

- fotografija bi u nazivu trebalo da sadrži ime i prezime autora/ke

Nagrade:

I nagrada – Tablet

II nagrada- Digitalni fotoaparat

III nagrada- Flash memorija

Ukoliko nagrađeni učesnik/ca nije iz Novog Sada, Udruženje Prevent nije u mogućnosti da snosi troškove puta, ali će u dogovoru sa nagrađenim/om nagrada biti preuzeta nakon održavanja Pozitivnog koncerta.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku