Nikola Vranjković 7. novembra u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle serije koncerata na letnjim festivalima, Nikola Vranjković se, zajedno sa svojim pratećim bendom, vraća u klubove i zatvorene prostore, koji omogućuju prisniji odnos s publikom. 


Nedavno je nastupio u klubu Fest u Zemunu, a posle koncerta u Novom Sadu očekuju ga nastupi 22. novembra u Bečeju (Pozorišni klub "Scena", poluakustični koncert), 6. decembra u Požarevcu (KB klub) i 13. decembra u Kragujevcu (Dom omladine, poluakustični koncert).


Uoči ovih koncerarta objavljen je i novi singl/spot urađen za kompoziciju "Plovni put". Kao gost na bas gitari u ovoj pesmi pojavljuje se Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub.


Cena ulaznica za koncert u Novom Sadu iznosi 600 dinara u pretprodaji, a posetici će na koncertu moći da kupe i knjigu poezije "Bremeplov", kao i istoimeni EP, koje je Nikola Vranjković objavio tokom prethodnog proleća.


Facebook event https://www.facebook.com/events/309332115928470/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku