Singl „Dark Clouds“ kruševačkog sastava -XI



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kruševački sastav -XI pre nekoliko meseci objavio je video rad za numeru pod nazivom „Dark clouds".  Prema rečima pevača i gitarsite Ivana Miladinovića, pesma je nastala pre deset godina u Beogradu, ali je tek ove godine doživela realizaciju.

Pesma govori o tamnim mislilma, oblacima koji navaljuju svakodnevno, brigama i da samo molitvom i oslanjanjem na Boga možemo doći u apsolutno spokojstvo i mir koji nam je potreban u životu.", o pesmi  i video radu nastalom u kućnoj produkciji govori Ivan i dodaje:
Inače sviramo Christian rock, grunge, rokenrol prožet hrišćanskim etosom, odnosno hrišćanskim porukama, koje su i univerzalne poruke."

Kako nam je Ivan otkrio bend uskoro najavljuje i izlazak albuma za jednu domaću prestižnu izdavačku kuću, kao i spot za pesmu "Nevoljan". Do tada pogledajte gorepomenuti video rad:   




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku