Zabranjeno pušenje poklanja album "Das ist Walter" za besplatan download



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U susret audio-vizuelnom spektaklu koji pripremaju za 29. novembar u Mikser House-u, gde će zajedno sa beogradskom publikom tradicionalno proslaviti Dan Republike, ali i 30. rođendan debi albuma "Das ist Walter", Zabranjeno pušenje je odlučilo da svoj prvenac pokloni fanovima!

U saradnji sa Večernjim novostima, Walter je dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu novosti.rs!

Walter je bio metafora razmišljanja i stavova sarajevskih klinaca koji su osnovali Zabranjeno pušenje i želje da ta razmišljanja i stavove podele sa svetom i svojim okruženjem. Walter je bio heroj Sarajeva, baš kao što su i članovi Zabranjenog pušenja heroji mnogih generacija koje su stasavale uz njihovo muzičko stvaralaštvo.  

Antologijski album "Das ist Walter" biće dostupan za besplatan download punih sedam dana - od 14. do 21. novembra.

Ulaznice za veliki beogradski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od 1.000 dinara do nedelje. Od 17. do 28. novembra ulaznice će moći da se nabave po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Mikser House, koštati 1.400 dinara.

Ulaznice su dostupne Mikser House-u, Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku