Dichotomy Engine izdao novi album Blood Red Progress



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle dosta vremena od objavljivanja poslednjeg solo albuma, srpski ambijent drone noisegaze projekat Dichotomy Engine, izdao je novi album pod nazivom "Blood Red Progress". Ako ne računamo SPLIT izdanje album sa Spleen i "Mass Desolation" EP, zadnji solo LP album "Transcend" je izašao sad već davne 2010. godine.  Album se sastoji od 11 pesama i jednom bonus pesmom. Što se tiče samog zvuka albuma, može se reći da je "Blood Red Progress" prirodni naslednik svih ranijih izdanja u smislu da spaja sve ono što je Dichotomy Engine radio na prethodnim izdanjima uz dodatak dve pesme koje se izdvajaju po trajanju (više od 12 min). Ceo album je i ovaj put koncipiran i ima svoju priču, koju ostavljamo vama da odgonetnete. Zaplet cele priče počinje već od prve pesme "Stab in the Back". 
Najbolji način da čujete o čemu se radi je da poslušate album. Album je dostupan kao besplatan download na Dichotomy Engine bandcamp stranici - preko linka - https://dichotomyengine.bandcamp.com/album/blood-red-progress

Lista pesama na "Blood Red Progress" albumu:
----------------------------------
01 - Stab in the Back
02 - Dichotomy Engine is Dead
03 - Slow Decay
04 - Blood Red Progress
05 - I Wish You Noise Here
06 - Without Regret
07 - Melody in the Noise
08 - Find Me Underground
09 - Road to Purgatory
10 - Reconciliation
11 - Ars Moriendi
12 - Butterfly Tsunami (bonus track)

Podržite Dichotomy Engine - http://dichotomyengine.blogspot.com/
Dichotomy Engine facebook - http://www.facebook.com/dichotomy.engine



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku