Midnight Rain predstavlja novi album i spotSviđa ti se? Javi ostalima!


Midnight Rain - progresivni hard rok projekat iz Lazarevca objavio je svoj drugi studijski album pod nazivom "Truth Is in the Light" 1. februara 2015. godine u digitalnom formatu putem CDBaby webstora, a trenutno ga možete naći i na iTunesu i Amazonu.Uskoro se očekuje i fizičko izdanje posredstvom Miner Recordsa.

Povodom objavljivanja novog albuma, istog datuma smo na našem youtube kanalu postavili novi spot za pesmu "Neverending Love" sa već pomenutog albuma, koji možete pogledati na linku:http://www.youtube.com/watch?v=ll5bfl4SUxo

U pripremi je još par muzičkih spotova koji će ispratiti ovo izdanje.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku