Poluakustični koncert Nikole Vranjkovića u Tesliću, 21.02.2015Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle uspješne decembarske mini turneje I rasporodate velike sale Beogradskog Doma omladine Nikola Vranjković, dugogodišnji lider,kompozitor i tekstopisac beogradske grupe Block Out nastavlja sa koncertima na kojima promoviše svoj najnoviji EP I svoju novu knjigu "Bremeplov".
U Subotu , 21. Februara u 21h, Nikola Vranjković će sa svojim bendom održati poluakustični koncert u amifiteatru srednjoškolskog centra "Jovan Dučić" u Teslicu na kome će izvesti veliki broj svojih pjesama iz Block Out perioda kao i pjesama sa solo albuma "Za ovde ili za poneti" i najnovijeg CD-a "Bremeplov" koji je pre nekoliko mjeseci i zvanično izdat za izdavačku kuću Multimedia Music.
Uz EP-ja, Nikola Vranjković je objavio i zbirku pjesama sa istim nazivom - ,,Bremeplov". Posjetioci koncerta u subotu do svog primerka knjige moći će da dođu po promotivnim cijenama.
Mini album čine četiri pesme: ,,Ispod tvoga oka" u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević ,,Nagrada za strah" u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, zatim ,,Plovni put" snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i ,,Bremeplov", numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević. 

Ulaz: Besplatan
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku