Tribina SMISAO SVAKOG TRENUTKASviđa ti se? Javi ostalima!Pozivamo Vas na tribinu
SMISAO SVAKOG TRENUTKA
koja će se održati 19. 02. 2015. u 19č.
u Velikoj sali Udruženja književnika Srbije
Beograd, Francuska 7

Gost tribine, Milica Cincar-Popović, govorće o hermetizmu, alhemiji i svom novom romanu "Kako  ugristi vampira". Razgovor vodi Tamara Lujak, a obogatitiće ga Danica Ilić (flauta) i Gordana Petković (haiku) performansima na temu delova iz romana i Nataša Stanić (astronomka i kjniževnica), snimcima svemiira i alhemijskih simbola.

Ovo je prva iz serije tribina "Iz iskre - reči", koje će autorke, književnice Gordana Petković, Tamara Lujak i Nataša Stanić, priređivati svakog meseca u Udruženju književnika Srbije, povezujući stvaraoce iz različitih oblasti umetnosti i iz različitih zemalja, sa aktuelnom srpskom književnom scenom.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku