Invasion From The East festival 25.4. u novosadskom klubu Quarter!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle Invasion From The East više ništa nije isto!
Za sve neumorne fanove teškog, ultra brzog, melodičnog zvuka pripremili smo i ove treće sezone po redu: Invasion From The East! Ove godine pripremili smo spetakl od 15 bendova! U sklopu Invasion From The East karavana, održaće se promocija novih albuma: Patrias, Aurium, Northern Revival, Superhammer, War-Head.
Takodje dva sjajna benda ove godine proslavljaju 10 godina: Space Eater iz Beograda kao i 25 godina legende Thrash Metal muzike na ovim prostorima: Rapid Force.
Zaslugu da ih ponovo vidimo pripao je Death Metal sastavu: Kymera iz Osijeka. Oni su nas obradovali krajem prosle godine sa sjajnim spotom. Sa velikom zadovoljstvom predstavljamo nastup, super Rock bend-a: Blekbox! Muz
ički video spot za pesmu “Will You”, sa novog albuma, benda BlekBox je promovisan i objavljen u četvrtak 26.02.2015. u Impact Hubu u Beogradu. Njihova popularnost, svedoči i učestala pojavljivanja na više televezija: RTS, Pink, Studio B! Iznenađenje veceri?? I na to smo mislili! Po prvi put na jednoj od Invazija nastupa gothic rock bend: Katabazija! Mi u Miner Recordsu, razmišljamo i o mladim snagama, oni što dolaze... Pružili smo priliku da vidimo šta umeju, 6 bendova. O kojima je mladim bendovima reć mozete se informisati na posteru festivala!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku