OTVOREN KONKURS ZA UČEŠĆE DEMO BENDOVA NA 49. GITARIJADI



Sviđa ti se? Javi ostalima!

15. marta, zvanično je otvoren konkur za učešće demo bendova na  49. Gitarijadi. Do 22. maja, demo bendovi sa područja jugoistočne Evrope, koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje, mogu se prijaviti za učešće na 49. Gitarijadi, koja će od 29. jula do 1. avgusta biti održana u Zaječaru. O uslovima konkursa, novinama u glasanju, ali i o programu predstojeće Gitarijade, bilo je reči na celodnevnoj promociji u beogradskom Domu omladine, koja je bila organizovana u okviru 16. međunarodnog Guitar art festivala.


Prijave za učešće popunjavaju se isključivo elektronskim putem na sajtu Gitarijade.

Bendovi treba da priložite snimke dve autorske kompozicije u trajanju od 10 minuta, tekstove kompozicija na maternjem i engleskom jeziku, spisak članova sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju sastava. Ducić je kazao da je novina to što će se na 49. Gitarijadi u završni program Festivala pored 12 bendova koje odabere stručni žiri, plasirati još dva na osnovu glasova publike.

Glasanje će se sprovoditi putem onlajn aplikacije na sajtu Gitarijade od 25. maja do 3 juna, a odluka stručnog žirija i publike biće objavljena 4. juna. Među odabranim bendovima, biraće se tri pobednika.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku