KRENUO GITARIJADA PROMO TOUR 2015.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prva stanica Gitarijada promo tour-a 2015. bio je "Rock IT" Club u Sofiji. Sinoć je u ovom kultnom mestu predstavljen Festival Gitarijada. U prisustvu najznačajnijih imena bugarskog rock ’n’ roll-a, medija i drugih posetilaca, promovisan je Konkurs za učešće na 49. Gitarijadi i bogat program ovogodišnje manifestacije.

Prisutnima su se obratili direktor Ustanove Gitarijada Zaječar Perislav Ducić i Vasko Gromokov novinar i predstavnik festivala Silata na rok, inače član Stručnog žirija ovogodišnje Gitarijade.

Kako je bend D ZOO naplanirano odustao sa ovog dela turneje, u muzičkom delu programa nastupili su DOK 7, pobednici 46. Gitarijade po glasu publike i popularni bugarski bend SEVI. Turneja se danas nastavlja u Ćustendilu, a dan kasnije u Skoplju.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku