Španski post-metal sastav Ciconia u Srbiji u apriluSviđa ti se? Javi ostalima!

Španski post-metal sastav Ciconia nastupiće u okviru Evropske turneje u Subotici u klubu Mladost 19. aprila, i u Požarevcu u klubu KB 20. aprila. Bend će takođe svirati u Caffe Galeriji Bunt u Tuzli 18. aprila. Na turneji pod nazivom “The Moon Sessions Tour 2015,” Ciconia promoviše album prvenac “The Moon Sessions” koji je objavljen prošle godine.

Iako pod uticajem bendova kao što su Opeth, Anathema i Porcupine Tree, prog metal instrumentalisti iz Valjadolida donose drugačiji pristup prog muzici. Gitarski zvuci klasičnog roka i metala oblikuju album "The Moon Sessions." Nekoliko pesama sa pomenutog albuma je remiksovano i remasterovano od strane poznatog producenta Roy Z-ja, koji je prethodno radio sa imenima poput Bruce Dickinson-a, Judas Priest-a, Rob Halford-a, itd. Ciconia je na evropskoj turneji u aprilu i maju.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku