Music Test i ove godine u Beogradu. Prijavite se!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Po drugi put u Beogradu održaće se muzička manifestacija „Music Test”. Prijavljivanje učesnika je u toku, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta Music Test-a (musictest.org) ili putem fejsbuk strane.

Muzička manifestacija „Music Test” predstavlja pionirski poduhvat festivala sa fokusom na neafirmisane i demo bendove, koji su spremni da ostvare zavidne muzičke karijere. Akcenat je stavljen na bendove ili solo izvođače širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije u tri žanra: POP, ROCK i RAP. U okviru ova tri žanra biće odabran po jedan pobednik koji će kao nagradu dobiti snimanje albuma i video spota.

Pripreme za mini muzički maraton su počele, a prva audicija, od ukupno sedam, održava se 5. septembra 2015. godine, dok će se polufinale i finale održati u decembru. Imena žirija će biti naknadno objavljena.

Manifestacija Music Test dobila je podršku Grada Beograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Riblja čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku