Music Test i ove godine u Beogradu. Prijavite se!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Po drugi put u Beogradu održaće se muzička manifestacija „Music Test”. Prijavljivanje učesnika je u toku, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta Music Test-a (musictest.org) ili putem fejsbuk strane.

Muzička manifestacija „Music Test” predstavlja pionirski poduhvat festivala sa fokusom na neafirmisane i demo bendove, koji su spremni da ostvare zavidne muzičke karijere. Akcenat je stavljen na bendove ili solo izvođače širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije u tri žanra: POP, ROCK i RAP. U okviru ova tri žanra biće odabran po jedan pobednik koji će kao nagradu dobiti snimanje albuma i video spota.

Pripreme za mini muzički maraton su počele, a prva audicija, od ukupno sedam, održava se 5. septembra 2015. godine, dok će se polufinale i finale održati u decembru. Imena žirija će biti naknadno objavljena.

Manifestacija Music Test dobila je podršku Grada Beograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Riblja čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.