Crnogorski stoner rock bend Emily Rose objavljuje debi albumSviđa ti se? Javi ostalima!Sljedeće nedjelje (24. januara) na portalu www.bucanpas.com imaćete prilike da besplatno preuzmete debi album odličnog podgoričkog stoner jam tria Emily Rose. Ivan Vuksanović (gitara), Luka Bjelica (bas) i Filip Radević (bubanj) su se otisnuli u vode instrumentalnog psihodeličnog bluza, sklopili priču od sedam pjesama i zaokružili je u material koji nosi naziv "The Bahanacius".


Do izlaska albuma, preko našeg youtube kanala svakog dana moći ćete slušati po jednu stvar sa ovog zanimljivog albuma. Za sada tu su numere „Stoner" i „Space"

https://www.youtube.com/watch?v=U_xyTkr0uCQ

https://www.youtube.com/watch?v=nK9GO0IXdfY

 

Bend Emily Rose nastao je 2014. godine iz velike želje za svirkom i stvaranjem kvalitetne muzike. Muzika koju prave nastala je na uticajima bendova kakvi su: Pink Floyd, Alice in Chains, Led Zeppelin, Kyuss, Jimi Hendrix…


Bend je za dvije godine postojanja imao desetak svirki, a ističu da je najveća bila na Bedem festu prošle godine. Njima, ipak najmilije bile su one u Domu Kulture na Adi Bojani.


Album "The Bahanacius" je nastao iz džemovanja, koje je potom snimano, najčešće telefonom, da bi kasnije džeminge koji su po njihovom mišljenju zanimljivi, skidali i za nijh pravili aranžamane.


Materijal za album je sniman u studiju Ground Loop, produkciju potpisuje Ivan Pejović. Cover albuma naslikala je Nataša Petejčuk, a za dizajn je zadužen Aleksandar Radević.


Album sadrži sedam pjesama:
1. Enter The Void
2. The Bahanacius
3. Shomi
4. Stoner
5. Space
6. Vogurt
7. Output


Više o svemu možete naći na adresama:

www.facebook.com/EmilyRoseBand
www.bucanpas.com
www.mulj.net
www.youtube.com/bucanpas
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku