Druga Stvar vam predstavlja prvi album niškog sastava Tevarbulebra!



Sviđa ti se? Javi ostalima!


NOVO IZDANJE!

Druga Stvar vam predstavlja prvi album niškog sastava Tevarbulebra!

Nesvakidašnji album nesvakidašnjeg benda!

Tevarbulebra je fusion-rock instrumentalni sastav iz Niša koji je osnovan marta 2013. godine, a koji čine Stefan Milojković (bubanj), Ivan Stanojević (bas), Vladimir Jovanović (gitara) i Miloš Blagojević (gitara).
Zapažene nastupe imali su na Nisville Jazz festivalu 2014. godine u Nišu, Bedem Fest-u 2015. u Nikšiću i na festivalu Omladina 2015. u Subotici na kojem su osvojili prvo mesto. Neke od njihovih numera su se pojavile na kompilacijama URBANIS(H) I i Black Planet Records: Balkan Under the Radar III.
Pred vama je "Ko se nađe, tu smo", debi album benda, na kojem se nalazi osam numera koje čine jednu konceptualnu celinu. Nišlije će vam u trideset minuta dočarati ambijent svog kraja doživljen iz specifične vizure ovog sastava. Tevarbulebra će vas na ovom albumu povesti u šetnju i razgledanje svoje muzičko-tematske arhitektonike koja se stilski nalazi na granici izmedu fanka i rokenrola, često uklopljenih u neparne ritmove, sa akcentom na gruv i eksperimentalnu melodiju.
Album je snimljen tokom 2015. godine u studiju Čedomira Ilića u Nišu, dok postprodukciju, miks i master potpisuje Stefan Milojković. Omot je delo Aleksandre Đorđević.
Ovaj nesvakidašnji album ovog nesvakidašnjeg sastava je u formi besplatnog preuzimanja objavila nezavisna onlajn etiketa Druga Stvar.
Oni su tu, pronađite ih!

Ceo album možete besplatno preuzeti ovde Tevarbulebra - Ko se nađe, tu smo, ukucajte 0 ili se odlučite da novčano podržite ovaj sastav. Bend i Druga Stvar za emitovanje preporučuju kao prvi singl sa albuma numeru "Fazan" 





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku