Magnetic Lizard, The Socks, S.U.S - Jazz bar Centar, Beograd 27.02.2016.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

JAZZ BAR CENTAR, Ul. Knez Mihailova br.6, Beograd, 21h, ulaz 250 rsd

 

- MAGNETIC LIZARD

-THE SOCKS

-S.U.S.


Magnetic Lizard je osnovan u proleće 2014. godine. Njihove pesme, kaže nam zvanična biografija, predstavljaju spoj melanholije, mraka i nota nastalih zlostavljanjem muzičkih instrumenata.
https://www.facebook.com/magneticlizard/

Soksi su iz Velike Plane i okupili su se tokom leta 2007. godine. Muzika koju sviraju je fuzija čvrstog gitarskog rocka, melodičnog hardcorepunka i roots reggae dub zvuka. Ne ograničavaju se previše stilovima i žanrovima, ali neki okviri ipak postoje. Tokom prethodnih godina neprekidno su nastupali, putovali, stvarali muziku i organizovali koncerte, a pritom, kako sami kažu, imali sreću da upoznaju ogroman broj divnih ljudi i podele binu sa puno sjajnih underground umetnika iz raznih krajeva sveta.
https://www.facebook.com/thesocksofficial/

S.U.S. su garažni punk rock mornari iz Beograda. Bend je osnovan 2002. godine. Jak gitarski zvuk spojen sa '77 Punk Rockom, '60 Garage i sve to ubrzano taman koliko treba. Od Roky Erickson-a do GG Allin-a, od Buzzcocksa do Turbonegra.
https://www.facebook.com/susroll




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku