ARČIJEV ROĐENDAN u Davidovoj ulici u NišuSviđa ti se? Javi ostalima!

Jednodnevni festival u čast rođendana nedavno preminulog niškog umetnika Nebojše Prvulovića Arčija održaće se 1. aprila u klubu i dvorištu Feedbacka i Preduzeću Splunge.
Cilj je da ovo postane tradicija i da se od prodatih ulaznica čija je cena 300RSD osnuje fond iz kojeg bi se finansirala organizacija narednih dešavanja vezanih za lik i delo ovog umetnika.
Višečasovna svirka, koja će zbog velikog broja izvođača krenuti u 21h, pratiće umetnički performans koji će se destiti u dvorištu kluba Feedback i izlozbu Arčijevih radova koja će se istog dana održati u Preduzeću Splunge. Pored izložbe održaće se i promocija spota benda Dok7 za pesmu "Prva ljubav zaborava nema", koju je bend snimio u čast Arčiju.
U Feedback-u će sledećim redosledom nastupiti:

Eyot
There.
Naopak i Ništarije
Marconiero i Jayas Jazz
Kontras
Dok7
5% kritične mase (bend čiji je Arči bio osnivač i frontmen) i
Bokal Oseća Stvarnost.

Za muziku u Preduzeću biće zaduženi Stameni i Mad Prophet.

Na ulazu u Feedback će biti kutija u koju će svako ubaciti poruku ljubavi i mira koju će predhodno napisati na parčetu papira.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku