DŽA ILI BU dupli koncert u NišuSviđa ti se? Javi ostalima!

Tačno dve godine od poslednjeg koncerta na niškom sajmistu, DŽA ILI BU dolazi ponovo u Niš, u Black Stage Caffe Club.
Zbog ograničenog kapaciteta kluba biće održana dva koncerta, u subotu 19.03. i u nedelju 20.03.
Cena karte je 250RSD a komplet za oba dana je 400RSD.
Karte će se prodavati u klubu već od petka 18.03.(od 20h) i u subotu na dan prvog koncerta (od 10h).
Ljudi koji dolaze iz drugih gradova mogu rezervisati svoju kartu, tako što će na facebook stranicu benda poslati poruku sa svojim imenom i prezimenom, gradom iz koga dolaze i za koji dan žele kartu. Rezervisane karte se preuzimaju na dan koncerta do 21h.

DŽA ILI BU ovih dana privodi kraju snimanje svog 7. albuma, čiji se izlazak očekuje uskoro. Publika će imati prilike da čuje neke od novih pesama, kao i dosta starih koje pred niškom publikom nikada nisu svirali.
Posetioci će biti u prilici da kupe i majice sa novim dizajnom, .kao i bedževe i diskove po promotivnim cenamaSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku