Humanitarni koncert u Bečeju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pozivamo Vas na VELIKI HUMANITARNI ROCK KONCERT koji će se održati 1.aprila u Sportskom centru "Đorđe Predin-Badža" u Bečeju sa početkom od 21 čas! Za nezaboravan provod će biti zaduženi poznati izvođači rock scene: Gale, Najda, Kraljevski Apartman,Rokstarza, Fingerbang i RukeGore.

UG "MASLAČAK" organizuje rok koncert kako bi pripomogao porodici Kalmar u prikupljanju sredstava za lečenje ERIKA KALMARA (13 god) koji pati od CEREBRALNE PARALIZE sa 60% deformiteta kičme. POKAŽITE VELIKO SRCE I ODAZOVITE SE OVOM POZIVU DA SA ŠTO VIŠE SREDSTAVA POMOGNEMO NAŠEM ERIKU, gde ćemo osim humanosti biti u prilici da uživamo u muzici uz koju je odrastalo dosta generacija.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku