Logic System Disorder iz Banjaluke objavili singl prvenac "Rage Panda"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Banjalučki metal bend Logic System Disorder objavio je prvi singl pod nazivom "Rage Panda", a ova numera će uskoro dobiti i svoju video verziju, te najavljuje istoimeni EP ovog sastava.

Logic System Disorder je trenutno u studiju, gdje pripremaju novi materijal, a u fokusu je još nekoliko pjesma, koje će takođe dobiti video-spotove.

"Trenutno imamo 15 autorskih numera, od kojih su četiri već snimljene, a trenutno su u miksa masteringa. Planirano je da se pojave kao singlovi tokom narednih mjeseci, a biće praćeni oficijelnim i lyric video spotovima", kaže Dario Berg, vokal benda Logic System Disorder i dodaje da će činiti njihov istoimeni EP.

Premda se radi o prvim studijskim snimcima, sastav Logic System Disorder iza sebe ima brojne koncerte, kako u BiH, tako i Srbiji i Hrvatskoj. Posebno se izdvaja nastup na Underwall festivalu u Zadru, gdje su dijelili binu sa sastavima kao što su Destruction i Xentrix, a takođe su nastupali i kao podrška dobro poznatom hrvatskom bendu Cold Snap u sklopu njihove turneje. Pobjednici su takmičenja Tuborg Demo Rock Liga u Zenici, trebinjske gitarijade Mostock 2013, kao i Tamaris Music Festa 2014 koji se održava u Prijedoru.

Pored Berga, Logic System Disorder čine gitarista Bojan Bujić Buya i basista Miloš Vujić, dok je za bubnjevima Duško Milijević.

"Rage Panda" možete preslušati na zvaničnom YouTube kanalu benda.

https://www.youtube.com/watch?v=i2wMlm6_Qio
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.