Niški bend G. na švedskoj kompilacijiSviđa ti se? Javi ostalima!

   Niški heavy pop sastav G. je sa svojim novim singlom „He Loves Me, He Loves Me Not" našao mesto na drugoj po redu kompilaciji „Ljudkalendern" švedskog magazina „Repartiseraren".

   Pesma je snimana u studiju Dejana Krasića „Matchbox", a za produkciju su bili zaduženi Ivan Milosavljević i Milan Stanković.

   „Repartiseraren" je nezavisni magazin koji već nekoliko godina promoviše nezavisnu i underground scenu iz cele Evrope, a na kompilacijama se nalaze imena kao što su Xiu, Deleted Sin, The Impersonated Tapes, La Main, Celddod i mnogi drugi. Mada stilski drugačija, pesma benda G. je mesto našla uz ove autore jer je, po rečima urednika, nešto novo i drugačije sa podneblja odakle švedska publika nema često prilike da čuje novu muziku.

   Princip kompilacije da se do kraja aprila svakodnevno objavljuje po jedna pesma, kako bi svi autori dobili medijski prostor koji zaslužuju.

   Pesmu možete preslušati na sledećem linku

https://soundcloud.com/repartiseraren/ljudkalendern-ii-g-he-loves-me-he-loves-me-not-single-edit

   a fizičko izdanje se očekuje krajem proleća. 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku