Prijave za drugi Underground fest u Vlasotincu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Underground fest je kruna višegodišnjeg rada kluba i Udruženja Underground u Vlasotincu.  Prošlogodišnja veoma uspešna organizacija i realizacija prvog Underground festa privukli su veliku pažnju publike, mladih neafirmisanih muzičara i poznatih izvođača iz zemlje i inostranstva. Drugi Underground fest je korak dalje u težnji da Vlasotice, jedno od najlepših mesta južne Srbije, bude aktivan učesnik na srpskoj alternativnoj muzičkoj sceni. Udruženje svoje aktivnosti nastavlja punom parom, pa je ovoga puta medjunarodni Underground fest revijalno-takmičarskog karaktera. Ove godine održaće se od 28. do 30. aprila i vlasotinačkoj publici  predstaviće se više od 250 jazz, blues,rock, punk sastava. Vlasotince će ugostiti muzicare iz Francuske, Bugarske, Crne Gore, a priliku da se pokažu imaće i lokalni bendovi i bendovi iz Niša, Knjaževca, Kosovske Mitrovice, Starčeva… Trenutno poznati izvođači koji će nastupiti u revijalnom delu su Novembar iz Niša, Hosenfefer iz Kosovske Mitrovice,Schoolbus iz Knjazevca, Daily Noise Club iz Bugarske i lokalci Decayed Earth.

U toku je prijavljivanje autorskih bendova (mozete se prijaviti na undergroundfest2@gmail.com ), a pobednicima su obezbedjene nagrade u vidu snimanja singla u studiju i snimanja video spota. Početkom aprila izaćiće konačna lista takmičarskih bendova. Sve informacije mogu se dobiti na fb stranici Udruzenja Undreground fest




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku