Promocija novih izdanja bendova Violent Chapter i Blankfile u Nišu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bendovi Violent Chapter i Blankfile nastavljaju promociju svojih novih izdanja u Nišu, 2. aprila u klubu Black Stage uz podršku niškog beatdown sastava Suffering's The Price.

VIOLENT CHAPTER posle dve i po godine rada snima novi EP i predstavlja novo poglavlje svoje priče. Uz nove pesme, ustaljen uticaj novih članova i unapređen zvuk očekujemo korak dalje u brutalno. Deset godina od zvaničnog nastanka ova metalkor ekipa je odavno prešla okvire uigravanja i oni su sad ozbiljna priča - lirički, muzički, na sceni...a i iza nje. Peto izdanje već se uveliko vrti internetom, i može se preslušati na bandcamp i youtube stranici benda.

B L А N K Ф I L E su postali prepoznatljivi po muzici i tekstovima punim emocija, energije, hardkor strofa i melodik-pank refrenima. Singl "Needle. Marks. South." fino je najavio novi EP pod nazivom "WE ARE" koji je pre manje od mesec dana objavljen online. Momci vole da naprave dobar šou uživo, tako da se ništa manje od njih ne očekuje i u Nišu.

Suffering's The Price, bend sa našeg label-a će pružiti podršku ekipi sa kojom već neko vreme sarađuje. Posle albuma "Skull Tower" i splita sa 3 benda bend se aktivno dao u promovisanje pesama širom Srbije. U planu je snimanje novog materijala, kao i obilazak regiona u predstojećem periodu. Nešto drugačiji pristup hardcore priči ih je odvojio od ostatka scene, te se od njih očekuje energičan nastup.

Ulaz na koncert će biti besplatan, a planirani početak svirke je 22 časa. Preko dana je organizovano zagrevanje i tattoo session u niškom studiju Tattoo Therapy sa početkom od 16h. Muziku će na žurci zagrevanja i između nastupa bendova puštati niški DJ Necko666.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku