Bend TIJAN objavio svoj drugi autorski spot za pesmu “Duboki trag”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Tijan je naziv benda koji je osnovao Tijan Popović, požarevački muzičar i dizajner. Uz podršku legendarnog Srđana Brankovića, producenta iz čuvenog heavy metal sastava AlogiA, Tijan je krenuo u realizaciju svog prvog albuma koji je nedavno snimljen u smederevskom studiju Paradox.

Svoj pohod na domaću scenu Tijan je započeo krajem 2015. objavom prvog singla koji nosi naziv, "Svetlo na kraju tunela", nakon čega je usledio i drugi spot za numeru "Duboki trag" objavljen u aprilu 2016.

Uz Tijana, koji je autor svih tekstova i muzike na albumu, u spotu "Duboki trag" podršku i žestinu daje Bojan Milojević na solo gitari, Marko Milojević na bubnjevima, Željko Maljević na basu i Miodrag Jevtić na klavijaturama.

Zvuk albuma je baziran na heavy metal rifovima i solažama nekoliko vrsnih gitarista koji su gosti na predstojećem albumu.

Do objavljivanja studijskog albuma "Moja tamna strana", ljubitelji tvrdog, ali melodičnog zvuka mogu da uživaju u zvaničnom "Tijan official" YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCdLRmlZud5FatgAAnkJAzyQ kao i u drugom Tijanovom spotu za numeru "Duboki trag".

https://www.youtube.com/watch?v=KDrSdVD_yXA




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku