Bend TIJAN objavio svoj drugi autorski spot za pesmu “Duboki trag”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Tijan je naziv benda koji je osnovao Tijan Popović, požarevački muzičar i dizajner. Uz podršku legendarnog Srđana Brankovića, producenta iz čuvenog heavy metal sastava AlogiA, Tijan je krenuo u realizaciju svog prvog albuma koji je nedavno snimljen u smederevskom studiju Paradox.

Svoj pohod na domaću scenu Tijan je započeo krajem 2015. objavom prvog singla koji nosi naziv, "Svetlo na kraju tunela", nakon čega je usledio i drugi spot za numeru "Duboki trag" objavljen u aprilu 2016.

Uz Tijana, koji je autor svih tekstova i muzike na albumu, u spotu "Duboki trag" podršku i žestinu daje Bojan Milojević na solo gitari, Marko Milojević na bubnjevima, Željko Maljević na basu i Miodrag Jevtić na klavijaturama.

Zvuk albuma je baziran na heavy metal rifovima i solažama nekoliko vrsnih gitarista koji su gosti na predstojećem albumu.

Do objavljivanja studijskog albuma "Moja tamna strana", ljubitelji tvrdog, ali melodičnog zvuka mogu da uživaju u zvaničnom "Tijan official" YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCdLRmlZud5FatgAAnkJAzyQ kao i u drugom Tijanovom spotu za numeru "Duboki trag".

https://www.youtube.com/watch?v=KDrSdVD_yXA
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.