E-Play i Language.Sex.Violence u Aleksincu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

   Beogradska alternativna rok grupa  "E-Play" u ponedeljak 2. maja u prazničnoj atmosferi održaće koncert u Domu rudara na Aleksinačkom rudniku.

   Posle fenomenalnog izdanja poslednjeg albuma "Obični ljudi", bend je doživeo veliku popularnost kod  publike širom Srbije i regiona , a na albumu su se izdvojili hitovi " Divan dan" i "Ljubica".

 

   Basistkinja Maja Cvetković , heroina alternativne scene, zajedno sa harizmatičnom Kristinom Jovanović, bubnjarom Trutom (bivši bubnjar  Rambo Amadeusa) i  atmosferičnim gitarskim zvukom  daje ovom bendu posebnu čar i na njihovim koncertima publika ne dolazi do daha.

"E-Play" je poznat po saradnji sa mnogim muzičarima kao što su  Bane Sunshine, Matija Dedić  i po muzici u filmovima Munje „ Prvi pogled tvoj" " dok je pesma „In The Middle" korišćena u filmu  Lavirint.

   Sastav "E-Play" iza sebe ima četiri studijska albuma i veliku listu festivalskih nastupa. Ovo je inače drugo gostovanje benda u Aleksincu posle 15 godina kada je bend inače  bio u početnoj fazi. 

   Kao predgrupa, nastupiće niški utopijski new wave bend "Language.Sex.Violence"

   Biće ovo prava praznična  poslastica za Aleksinčane i njihovu muzičku scenu koja  kvalitetom bendova i jeftinom cenom ulaznica spada u vrlo cenjenu i posećenu. 

   Početak koncerta zakazan je za 22 časa. Cena ulaznice 200 din.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku