E-Play i Language.Sex.Violence u AleksincuSviđa ti se? Javi ostalima!

   Beogradska alternativna rok grupa  "E-Play" u ponedeljak 2. maja u prazničnoj atmosferi održaće koncert u Domu rudara na Aleksinačkom rudniku.

   Posle fenomenalnog izdanja poslednjeg albuma "Obični ljudi", bend je doživeo veliku popularnost kod  publike širom Srbije i regiona , a na albumu su se izdvojili hitovi " Divan dan" i "Ljubica".

 

   Basistkinja Maja Cvetković , heroina alternativne scene, zajedno sa harizmatičnom Kristinom Jovanović, bubnjarom Trutom (bivši bubnjar  Rambo Amadeusa) i  atmosferičnim gitarskim zvukom  daje ovom bendu posebnu čar i na njihovim koncertima publika ne dolazi do daha.

"E-Play" je poznat po saradnji sa mnogim muzičarima kao što su  Bane Sunshine, Matija Dedić  i po muzici u filmovima Munje „ Prvi pogled tvoj" " dok je pesma „In The Middle" korišćena u filmu  Lavirint.

   Sastav "E-Play" iza sebe ima četiri studijska albuma i veliku listu festivalskih nastupa. Ovo je inače drugo gostovanje benda u Aleksincu posle 15 godina kada je bend inače  bio u početnoj fazi. 

   Kao predgrupa, nastupiće niški utopijski new wave bend "Language.Sex.Violence"

   Biće ovo prava praznična  poslastica za Aleksinčane i njihovu muzičku scenu koja  kvalitetom bendova i jeftinom cenom ulaznica spada u vrlo cenjenu i posećenu. 

   Početak koncerta zakazan je za 22 časa. Cena ulaznice 200 din.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.