Marčelo, Who See, Artan Lili, Ničim Izazvan, Hadži Prodane Duše otvaraju baštu KST-aSviđa ti se? Javi ostalima!

Za tradicionalno otvaranje bašte Kluba studenata tehnike ove godine biće organizovana čak dva velika koncerta – u četvrtak i petak, 26. i 27. maja.

Prvog dan je rezervisan za ljubitelje rep muzike, a nastupiće jedan od najpopularnijih domaćih repera Marčelo, kao i crnogorski Who See. Drugog dana sviraju popularne domaće grupe Artan Lili, Ničim Izazvan i Hadži Prodane Duše.

Prodaja karata kreće od ponedeljka 25. aprila, a cena po danu je 500 dinara, za po prvih sto karata.

Ko ne može da dočeka ove koncerte, može da svrati u KST u sredu 20. aprila, kada su u klubu premijerno održava novo veče – Đuskomanija sa dj Bexonom. Početak je u 23 časa, a devojkama je do ponoći ulaz besplatan.

(autor fotografije Luka Pilipović)
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku