Nedeljni pank rok matine uz Gnarwolves i Despite Everything - Zemun, 10.4.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Britanska pop pank/skejt atrakcija Gnarwolves, neumorni atinski pank rokeri Despite Everything, kao i domaće snage u vidu sastava Blankфile i Young Husbands pozivaju vas na pank rok matine koji će biti održan u nedelju, 10. aprila u zemunskom klubu Fest, sa početkom u 18 časova.

Despite Everything su stari znanci beogradske publike i ovo će im biti ukupno četvrti nastup u glavnom gradu. Iza sebe imaju impresivnu kilometražu, kao i brojku od preko 400 odsviranih koncerata na dve američke i gomili evropskih turneja. Emocija, melodija, energičan živi nastup isporučen uz hektolitre znoja sa bine, kao i mala doza mraka čine ovaj grčki sastav jednim od trenutno najboljih pank rok bendova na starom kontinentu. Posle skoro dve godine, u naše krajeve se vraćaju sa ciljem promovisanja svog novog EP-ja pod nazivom Trails. Aktuelan je i novi spot koji su snimili za numeru Joke´s on us.

Simpatični pop pankeri iz engleskog Brajtona, Gnarwolves, su po prvi put u ovim krajevima. Radi se o bendu koji se u poslednjih par godina stekao zavidnu popularnost u underground pank rok krugovima, uz nastupe na nekim od najvećih evropskih festivala poput Groezrocka, Readinga ili slovenačkog Punk Rock Holiday-a. Binu na turnejama su delili i sa imenima poput NOFX, Lagwagon ili Alkaline Trio. Dodjite i uverite se zašto ovaj bend „podiže prašinu" svuda gde nastupa.

Beogradjani Blankфile su, posle nedavnog pregrupisavanja redova, ponovo aktuelni sa svojim poslednjim EP-ijem pod nazivom We Are, koji svakako predstavlja njihovo najbolje i najzrelije ostvarenje. Donose nešto moderniju i kompleksniju verziju hardkor zvuka, uz tekstove koji skreću pažnju na neke od bitnih društvenih pojava ili problema. Nastup u Festu, kao i serija promo koncerata po gradovima Srbije koja je poslednjih meseci u toku, uvod su u nešto aktivniju evropsku koncertnu jesen ovog sastava.

Jedan od trenutno najenergičnijih beogradskih sastava, Young Husbands, takodje imaju novi EP kojim se mogu pohvaliti. What could possibly go right je krajem prošle godine doneo evidentan napredak i "svetski" zvuk ovog beogradskog alter/pank rok benda. Pre nekoliko dana se pojavio i spot za numeru Second chances, a momci već uveliko vredno rade na novom izdanju koje će se, prema nekim najavama, pojaviti u letnjim mesecima.

Koncert organizuje Zmrzlina Booking, a karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 300 dinara. Koncert je planiran kao kasni matine, što znači da se vrata kluba se otvaraju već od 18 časova.


Facebook event:

https://www.facebook.com/events/965541366870657/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku