Poznata imena i tačan raspored bendova na drugom Underground Fest-u u Vlasotincu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Udruzenje Underground Fest u Vlasotincu radi punom parom pripremajući drugi po redu muzički festival koji će, nadamo se, postati prepoznatljiv za ovaj grad i bitan faktor za opstanak alterntivne muzičke scene južne pruge. Vlasotince zapravo i nema prugu i do njega ne možete vozom, ali je jedno od najzanimljivijih i najupetčatljivijih mesta na jugu Srbije, pre svega zbog prirodnih lepota i svežeg vazduha. Svež vazduh ume jako da bude inspirativan, pa je i logično što se kod pripadnika alternativne scene rodila ideja da ovo mesto ''osveže" jednim kulturnim dešavanjem. Ako želite da pružite podršku Underground Festu, u periodu od 28. do 30. aprila možete prisustvovati njegovom bogatom i žanrovski raznolikom programu. Ove godine ekipa se potrudila da dovede mnoštvo poznatih i manje poznatih bendova, od kojih će jedni imati zadatak da ulepšaju revijalni deo programa, a drugi će imati priliku da svoj rad predstave kroz takmičenje. Biće tu svega, od punk-a, stoneraja, metala, blues-a iz raznih krajeva Srbije: Aleksinca, Knjaževca, Leskovca, Niša, Kosovske Mitrovice... Cilj i svrha ovakvog angažmana je, naravno, postignuti makar korak dalje ka boljoj i jačoj alternativnoj sceni.

Raspored i imena bendova možete pogledati na plakatu:

Da ne bih previše opteretila tekst bespotrebnim objašnjenjima, sa radom nekih od bendova koji će nastupiti na festivalu možete se upoznati preko sledećih linkova, jer slika i zvuk govore više od hiljadu reči:

https://www.youtube.com/watch?v=1-OH2TJAv9k

https://www.youtube.com/watch?v=QPo99ElE3Cs

https://www.youtube.com/watch?v=pKOqrrDT1u8

https://www.youtube.com/watch?v=6VZLEFvIMJ0




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku