Punkreas i Boneshares u Jazz baruSviđa ti se? Javi ostalima!

29. Aprila u beogradskom klubu Jazz bar Centar (Ul. Knez Mihailova br.6) će nastupiti nikšićki punkeri Punkreas i beogradski bend Boneshaker.

Karta za concert će biti simboličnih 200 dinara.


Bend Punkreas nastao je 2003. godine.  Svirali su na raznim značajnim muzickim festivalima u regionu i imali turneje u preko deset evropskih drzava.BONESHAKER je tročlani punk bend iz Beograda,  Sviraju punk garage rock'n'roll pod uticajem Motorhead, Turbonegro, Gluecifer, The Hellacopters, The Clash, The Stooges, Anti-Nowhere League, Ramones, Supersuckers...

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku