RITAM NEREDA za subotu najavljuju koncert za pamćenje!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski sastav RITAM NEREDA za subotu 16. april najvljuje koncert za pamćenje. Pored njih ove subote u klubu The Quarter nastupiće mladi novosadski sastav KOLAPS, kao i prekaljeni punk sastav iz Kragujevca KBO!


Ono što je sigurno jeste da će koncert izgledati i zvučati kao ni jedan do sada u ovom klubu, jer će se za tehničku stranu koncerta pobrinuti niko drugi do Studio Berar iz Novog Sada. Dodatni razglas i rasveta će vam sigurno dati bolju ugođaj nego ostalim koncertima.


"Jedva čekamo subotu jer ćemo posle punih devet godina imati samostalni koncert u Novom Sadu. Pred fanovima, rodbinom, prijateljima… Spremili smo dugačak repertoar, sviraćemo pesme koje nismo skoro izvodili uživo, čak i neke koje do sada nikada nismo svirali. Sigurni smo da će ovo biti veče koje ćemo svi dugo pamtiti" rekao je Boban Petronić, frontmen sastava Ritam Nereda.


Da ne otkrivamo previše, sigurno je da vas u subotu čeka odličan koncert. Ritam Nereda nakon ovog nastupa očekuju koncerti u Zrenjaninu 23. aprila (Klub Zeleno Zvono), u Subotici 29. aprila u klubu Mladost, kao i 7. maja u dvorani Apolo u Pančevu.


Ulaznice se u  predprodaji mogu nabaviti po ceni od 600 RSD u Mungos Shop-u, kao i preko prodajnog sistema Gigs Tix-a (www.gigstix.com), dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane stajati 800 RSD.


(autor fotografije Bojan Hohnjec)
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.