Up N' downs objavio prvi album!Sviđa ti se? Javi ostalima!

"... na poslužavniku nudim ono što volim…"


stih je pesme "Vse ker sam pozabil" (Sve što sam zaboravio) sa istoimenog debi albuma slovenačke rok grupe Up N' downs. I zaista vam ovaj bend nudi ono najbolje od sebe - svoju muziku! Izdali su svoj prvi studijski album i sada je dostupan i u digitalnoj verziji.

     Album sadrži dvanaest pesama različitog karaktera. Nastajale su u vremenskom intervalu od pet godina i označavaju početno razdoblje. Snimanje je vršeno u studiju Ork, u Jevnici, gde je ostvarena uspešna saradnja sa producentom Robertom Likarijem, gitaristom legendarnog slovenačkog benda Niet. Autori tekstova i muzike su David i Erik Zavolovšek, ali je, takođe, svaki član benda dao svoj poseban doprinos i uticao na posebnost senzibiliteta muzike. Njihova muzika je kombinacija aktuelnih tekstova, beskompromisno rokerske ali osetljive muzičke osnove i masivne vokalne konstrukcije. Inspiraciju traže uglavnom u odrazu sveta koji ih okružuje, kritikama mišljenja većinje i pričama iz života.

     Up N' downs su otvorili promotivnu turneju "Vse ker sam pozabil" u svom rodnom kraju. Održali su već tri koncerta u Celju, zatim i na moto skupu u Krškem. Turneja se nastavlja na Orto fest-u u Ljubljani, a onda dalje i Tolmin, Koper, Velenje, Mozirje, Gornji Grad, Ljubljana i Maribor. Nakon Slovenije uslediće turneja u Srbiji gde je prošle godine ovaj bend naišao na izvanrednu reakciju publike u Subotici i Zaječaru, u kome su i proglašeni pobednicima od strane publike na legendarnoj Gitarijadi.

     Album "Vse ker sam pozabil" je dostupan u svim bolje snabdevenim knjižarama, na mestima gde će grupa imati koncerte, ali ga isto tako možete pronaći i u digitalnom formatu na sledećim linkovima:


iTunes:
https://itunes.apple.com/en/album/id1086931419


amazon:

https://www.amazon.com/gp/product/B01C4AXMKS/ref=dm_ws_sp_ps_dp


Vebsajt:

http://und.si/album/vse-kar-sem-pozabil-album
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.