Beogradski stoner/progressive rock bendRikošet premijerno u Nišu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

15. 05. 2016, klub Feedback


Ako volite da radnu nedelju završite dinamično, uz dobru muziku, klub Feedback vam je to omogućio organizujući koncert beogradskog benda Rikošet.Kao podrška tu su i  Decayed Eart i Balkan Revivial iz Vlasotinca, da na svoj južnjački način dodatno zagreju atmosferu.


Po ceni ulaznice od simboličnih 150 dinara imaćete zadovoljstvo da prisustvujete energičnim muzičkim performansima i da razmrdate svoju muskulaturu žestokim igranjem i skakanjem – i samim tim,  osveženi uplovite u novi ponedeljak.


Biće za svakoga po nešto, rock-a, punk-a, blues-a i, primesa metal-a i naravno, iznad svega stoner-a koji će sve to sjediniti na jedan spiritualan način.


Balkan Revivial, interesantna mešavina blues muzike i punk poetike posle 20 godina ponovo se vraćaju na scenu, da u najinspirativnijem mogućem trenutku izraze svoj političko-socijalni stav.

Decayed Earth, alternative metal nastavljaju priču svojih starijih sugrađana na sličan, ali ipak autentičan i kudikamo žešći način.

Na kraju, Rikošet će nas sve odvesti u pravcu progresive, energičnih hard rock ritmova i meditativnih stoner sekvenci uz neverovatno dobru poeziju.


O celom događaju, bendova i svemu ostalom detaljnije se možete obavestiti na fb stranici ''iventa'': 

https://www.facebook.com/events/1048592938528824/

Nakon burnog vikenda, ostavite nešto energije da u nedelju zajedno podržimo umetnički rad ovih momaka.

Vidimo se!




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku