Beogradski stoner/progressive rock bendRikošet premijerno u NišuSviđa ti se? Javi ostalima!

15. 05. 2016, klub Feedback


Ako volite da radnu nedelju završite dinamično, uz dobru muziku, klub Feedback vam je to omogućio organizujući koncert beogradskog benda Rikošet.Kao podrška tu su i  Decayed Eart i Balkan Revivial iz Vlasotinca, da na svoj južnjački način dodatno zagreju atmosferu.


Po ceni ulaznice od simboličnih 150 dinara imaćete zadovoljstvo da prisustvujete energičnim muzičkim performansima i da razmrdate svoju muskulaturu žestokim igranjem i skakanjem – i samim tim,  osveženi uplovite u novi ponedeljak.


Biće za svakoga po nešto, rock-a, punk-a, blues-a i, primesa metal-a i naravno, iznad svega stoner-a koji će sve to sjediniti na jedan spiritualan način.


Balkan Revivial, interesantna mešavina blues muzike i punk poetike posle 20 godina ponovo se vraćaju na scenu, da u najinspirativnijem mogućem trenutku izraze svoj političko-socijalni stav.

Decayed Earth, alternative metal nastavljaju priču svojih starijih sugrađana na sličan, ali ipak autentičan i kudikamo žešći način.

Na kraju, Rikošet će nas sve odvesti u pravcu progresive, energičnih hard rock ritmova i meditativnih stoner sekvenci uz neverovatno dobru poeziju.


O celom događaju, bendova i svemu ostalom detaljnije se možete obavestiti na fb stranici ''iventa'': 

https://www.facebook.com/events/1048592938528824/

Nakon burnog vikenda, ostavite nešto energije da u nedelju zajedno podržimo umetnički rad ovih momaka.

Vidimo se!
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.