Duško Vujović objavio retrospektivni album “Moj život”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Duško Vujović, kantautor iz Crne Gore, nakon poduže pauze predstavlja se regionalnoj javnosti retrospektivnim albumom "Moj život" u izdanju beogradske nezavisne diskografske kuće Take It Or Leave It Records, kojim zaokružuje jednu vrlo plodonosnu kreativnu fazu u karijeri.


Svojevremeno proglašavan za vunderkinda crnogorske rock scene, muzikom je počeo da se bavi sa 14 godina, ali nije dočekao pravu šansu pa je debi album snimio i izdao tek 1994. godine za Muzičku produkciju RT Crne Gore pod nazivom "Čupavac pred sudom". Album je više nego dobro prihvaćen, a iz tog perioda izdvojilo se nekoliko pesama koje su i danas na repertoaru crnogorskih radio stanica. Pored samostalnih nastupa u Crnoj Gori, Bosni i Srbiji, nastupao je i sa Ribljom Čorbom, Rambom Amadeusom i brojnim drugim vedetama ex YU scene.


Nakon albuma prvenca snimao je u različitim fazama svog rada sa različitim producentima pesme koje su se našle i na ovom novom albumu, dajući mu muzičku širinu, u rasponu od klasičnih rock i hard rock pesama do pitkijih pop i rock balada. Sjajnih vokalnih mogućnosti, na momente svojom bojom glasa podseti na velike rock bardove iz naše muzičke prošlosti. Nakon snimaka sa Dejanom Božovićem, Boletom Boškovićem, Mihom Radonjićem te Draganom Ivanovićem, kao krunu u radu, prošle godine započinje saradnju sa producentom Borisom Šurlanom i njegovim saradnicima te se kao noseće hit pesme sa albuma izdvajaju i spotovima praćene "Lana" i "Za mrvu tvoga grijeha".


Video linkovi:

"Lana" - https://www.youtube.com/watch?v=o3yCP6oRNSE

"Za mrvu tvoga grijeha": https://www.youtube.com/watch?v=7JJkhl8AuIs


Album "Moj život" dostupan je poštovaocima rada Duška Vujovića na svim relevantnim digitalnim platformama, kao i u kompakt disk formatu.


U kratkoj izjavi povodom izlaska albuma, Duško najavljuje skori nastavak snimanja novih pesama:  "Napisao sam veliki broj pjesama kako na maternjem tako i na engleskom jeziku i nadam se da ću ubrzo nakon ovog snimiti i sledeći CD, kako bih se sa što više numera predstavio publici jer pjesama imam, kao što sam već kazao, baš mnogo."


Audio linkovi:

Deezer - http://www.deezer.com/album/12897978

iTunes - https://itunes.apple.com/artist/id0?at=11lS7t

Play.Google -https://play.google.com/store/music/album/Dusko_Vujovic_Moj_zivot?id=B2gjqvskpohn265lmg67djdeu5q&hl=en

Amazon - https://www.amazon.com/gp/product/B01EOGXXKE?ie=UTF8&keywords=music%3ADusko%20Vujovic&qid=1461401145&ref_=sr_1_1&sr=8-1

Play.Spotify - https://play.spotify.com/album/1cRw11yidgHROb4NaIjX4Z




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku