FLYING SHIPS imaju novi singlSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski alternativni sastav FLYING SHIPS nakon debi singla  "Empty Spaces"objavio je i svoj drugi singl pod imenom "I Am Well".

Ova numera je najava za prvo EP izdanje koje bend finalizuje sa Goranom Antovićem, a o pesmi iz benda poručuju: "Bend svojom harmonijskom razigranošcu i tekstovima želi i dalje da moderan čovek razume stvarnost,  iskristališe svest uprkos mnogobrojnim stranputicama u koje sve cešce upada. Hiljadu lažnih putokaza, neiskrenih ljudi i emocija. Nova pesma govori o nemoći prihvatanja prave istine, suočavanju čoveka sa svojim postojanjem i urodenim nagonom za životom u momentima kada sve postaje neizvesno."

Pesmu poslušajte na https://www.youtube.com/watch?v=pzUEVZ5AzG8
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku