Novi lyrics video za CounterIgnitioN



Sviđa ti se? Javi ostalima!

CounterIgnitioN imaju novi lyrics video za pesmu (No) Hope In Prloes, sa još uvek aktuelnog „Mediocrity Deadlock" albuma, koji je izašao jesenas za Miner records. Pesma je inspirisana Orvelovom 1984. i metodama koje u knjizi Ingsoc i Veliki Brat koriste da bi manipulisali svojim podanicima, a koje su itekako u upotrebi od strane ljudi koji u realnom svetu upravljaju sistemom, kako globalno, tako i lokalno.
Za izradu video korišćeni su inserti iz filma „1984." Majkla Radforda, kao i snimci stvarnih događaja, TV emisija, rijaliti programa, vesti, kako bi se pokazala analogija između propagande Ingsoc-a i sadržaja u današnjim medijima. Iako to nije glavna tema pesme, CounterignitioN su se u ovom video malo dotakli i nekih aktuelnih dnevno-političkih problema koji nas sve ovih dana muče J.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku