NPZ vs TETRAPANK vs HUND u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 21. Maja u GERILA Baru", novosadski punk rock bend NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU ugostiće dva sjajna benda, TETRAPANK iz Novog Sada i HUND iz Arandjelovca.

TETRAPANK, bend o kojem ne treba puno govoriti. Novosadski punk'n'roll bend, koncertno aktivan od 2005.  Inspiraciju pronalaze u energiji i stavu izvornog punka i cvrsceg rock'n'roll zvuka, ali i u new wave senzibilitetu.  Jasno, glasno i direktno! Odlučili su da se ponovo okupe i pokažu ono najbolje!
https://www.facebook.com/TetraPank-48147267963/timeline

HUND, bend koji je aktivan na sceni još od ranih '90ih godina prošlog veka, milenijuma i ere. Dolaze u Novi Sad posle skoro dve decenije!
https://www.facebook.com/hundband?fref=ts

Šta reći od domacinima kad nema sta ni puno da se kaze. NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU su Crveni (ex. Kolaps, ex. Remedy), Paja (Frontline), Zoki (ex. Deponija Zvuka), Davor (ex. Tona) i Oliver (ex. Tetrapank, ex. Underpressure). "Znamo šta radimo."
https://www.facebook.com/npz.hq

Ulaz na koncert je besplatan, početak u 21 čas a bendovi apeluju na posetioce da dodju na vreme zbog uvedenog policijskog časa.

Više informacija: https://www.facebook.com/events/1564975420499758/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku