Prijavite se za učešće na RokPokret festivaluSviđa ti se? Javi ostalima!

Rok Pokret organizuje drugi po redu Rok Pokret Festival koji će se održati 17. i 18. juna u Smederevskoj tvrdjavi i pozivaju se svi zainteresovani autorski bendovi iz Srbije da se prijave za učešće na Festivalu.
Jedini uslov koji bendovi moraju da ispune je da imaju minimum tri autorkse pesme. U prijavi je potrebno napisati ime benda, matični grad benda, godinu osnivanja, imena članova benda i značajnije nastupe (link ka snimcima nastupa na YouTube). 
Pored toga, uz prijavu je obavezno dostavljanje minimum tri autorske pesme. Snimak može biti studijski, sa koncerta ili probe, bitno je da su pesme autorske. 
Konkurs je otvoren do 20. maja, a prijave slati na mejl rokpokret@gmail.com uz naznaku „Prijava za učešće na RokPokret festivalu". 
Nepotpune prijave i prijave  koje stignu posle 20. maja u ponoć neće biti uzete u razmatranje.

Projekat je jedan od deset pobednika konkursa Klub Superste za 2015. u okviru programa Superste.net.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku