Rikošet, Decayed Earth i Balkan Revival ponovo u Nišu - Blackstage Caffe club, 3. Jun 2016.Sviđa ti se? Javi ostalima!

 

Posle neverovatno dobre svirke u Feedback-u, muzička ekipa iz Beograda i Vlasotinca ponovo posećuje naš grad. Ovoga puta, lokacija je Blackstage, a očekujemo mnogo više temperature nego prošli put i više ljudi koji će zagrejati atmosferu do zapaljivosti.

Po ceni ulaznice od simboličnih 150 dinara imaćete zadovoljstvo da prisustvujete žestokim muzičkim performansima i da razmrdate svoju muskulaturu igranjem i skakanjem – i samim tim,  sa maksimumom energije ulovite u novi vikend.

Biće za svakoga po nešto, rock-a, punk-a, blues-a i, primesa metal-a i naravno, iznad svega stoner-a koji će sve to sjediniti na jedan spiritualan način.

Balkan Revivial, interesantna mešavina blues muzike i punk poetike posle 20 godina ponovo se vraćaju na scenu, da u najinspirativnijem mogućem trenutku izraze svoj političko-socijalni stav.

Decayed Earth, alternative metal nastavljaju priču svojih starijih sugrađana na sličan, ali ipak autentičan i kudikamo žešći način.

Na kraju, Rikošet će nas sve odvesti u pravcu progresive, energičnih hard rock ritmova i meditativnih stoner sekvenci uz neverovatno dobru poeziju.

 

O celom događaju, bendovima i svemu ostalom detaljnije se možete obavestiti na fb stranici ''iventa'': 

https://www.facebook.com/events/1771241516441668/

 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.