Ventolin u Zaokretu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski rock sastav Ventolin promovisaće novi album LAS VEGAS u nedelju 29. maja u beogradskom klubu Zaokret. Ventolin postoji od 2000. godine i od tada konstantno briše granice između akustičnog i električnog zvuka.

„Posle pet albuma i nekoliko butleg kompilacija, album LAS VEGAS je naše najsvedenije izdanje do sada, koje pruža ugođaj kao da ste u dnevnoj sobi sa bendom dok snima pesmu za pesmom," kaže Vladimir Marinović, gitarista i pevač.

Zbog toga je Ventolin izabrao Zaokret kao pravo mesto za koncertnu promociju gde će pored izvođenja novog materijala i ranije radove prilagoditi atmosferi „LAS VEGASA", zvučnom slikom u koju su upakovane priče života sa margine.

Koncert počinje u 19.30, ulaz je slobodan, a publika će ujedno imati jedinstvenu priliku da album LAS VEGAS nabavi u fizičkom izdanju u limitiranom broju primeraka. Od 28. maja album se može kupiti i preslušati preko iTunes-a, Amazon-a, Spotify-a, Deezer-a...





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku