GoSk8Days u Kanjiži: 17-18. jun 2016.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ponovo dobrotvorno skejtbording i BMX flatland takmičenje u Kanjiži

U petak 17. juna i u subotu 18. juna po drugi put u Kanjiži se organizuje Go Sk8 Days međunarodno takmičenje u ekstremnim sportovima na kojem takmičari mogu međusobno da odmere snage u kategorijama skejtbording i BMX flatland na elementima koje su u odnosu na prošlogodišnje takmičenje, prošireni.

Skejteri, biciklisti, roleraši se okupljaju 17. u 18h ispred kanjiškog Doma omladine i zajedno se kotrljaju do sportskog terena Elita da bi se tokom opuštene večernje vožnje na terenu uz isprobavanje novih elemenata zagrejali za subotnje takmičenje. Muzički program ih očekuje već te večeri. Odmaralište Potisje je domaćin, a nastupaju Lusta Bítek Live i grupa Kies. Ulaz je u petak besplatan.

U subotu 18. Juna počinje pravi provod - skejtbording i BMX flatland takmičenje „King of the River", sa sledećim rasporedom:


- registracija takmičara: 10:00-12:00
- takmičenje: 12:00-17:30
- objava rezultata: 18:00


Takmičenje je za dve kategorije – ispod 16 i iznad 16 godina. Registracija se vrši donacijom korišćene/nove garderobe (za uzrast od 6 do 16 godina), igračaka, trajnih namirnica, školskog pribora, knjige. Sakupljene predmete i hranu organizatori prosleđuju deci i porodicama sa decom koje žive u teškim materijalnim uslovima. Organizatori će primati donacije i od drugih organizacija, posetilaca manifestacije, privatnih lica na licu mesta (kod šatora organizatora).  

Dnevni propratni program čine graffiti jam, BMX street i roler prezentacije, Lusta Bítek Dj set.

Više renomiranih sportista je potvrdilo učešće na ovogodišnjoj manifestaciji. Kao i prošle godine, ekskluzivan nastup na GO SK8 Days će imati Adam Kun, višestruki svetski prvak u BMX flatland kategoriji.

Večernji program za subotu će biti prava muzička poslastica. Iz Mađarske stižu Fakapoe, Tomusz, Stubborn i Suhov. Uz njih će Kanjižu predstavljati Szikes, a iz Kikinde nam stiže Donwstroy koji slavi 12 godina postojanja.  Ovi bendovi nude muzički program koji će sadržati hip-hop, funk, neocrust, punk hc i groove metal – mnogo toga što se ne može čuti na radio talasima u dnevnim terminima. Ulaznica za subotnje koncerte iznosi 100 dinara.

Organizatori događaja su Omladinsko i kulturno udruženje „Wemsical Serbia" i Klub ekstremnih sportova Riverside Rollers, kao i Omladinsko i kulturno udruženje „Wemsical" iz Alđea (Mađarska). Partneri i sponzori su između ostalih lokalna samouprava opštine Kanjiža, Omladinska zadruga Kanjiža, Si-Metal, Crveni krst Kanjiža, Krin-Wood, Visa-Prom, Info TV i restoran Texas.   

Kao i prošle godine, na dešavanje dolazi i ekipa (skejteri i promoteri) Monster Energy Srbije.

Važna napomena: i na licu mesta manifestacije se mogu pratiti utakmice Evropskog prvenstva!

Organizatori srdačno očekuju sve zainteresovane!

Više informacija na Facebook stranici manifestacije: www.fb.com/gosk8days
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku