HUMANITARNA AKCIJA - ROK BENDOVI SVIRAJU ZA GLADNE (SERBIA AID 2016)Sviđa ti se? Javi ostalima!

SERBIA AID 2016 : ROK BENDOVI SVIRAJU ZA GLADNE

Sve češće viđamo decu i penzionere po ulicama kako jedu iz kontejnera. Srbija je zemlja velikih resursa te nema potrebe da u njoj neko bude gladan. "Nahranimo gladne u Srbiji" je humanitarna akcija srpskih rok bendova koja će se održati po većini gradova širom zemlje. Sav prihod dobijen ovim koncertima biće upućen narodnim kuhinjama po gradovima gde se akcija odvijala. 4. juna ova akcija održaće se u Novom Sadu, u klubu CK13. Dođite i podržite ovu humanitarnu akciju - vama 300 dinara ne predstavlja neki trošak a nekome to može doneti 3 obroka.

ulaznica: 300 dinara

satnica:

20:00 - MULTIETNIČKA ATRAKCIJA (alter freaky rock, BG)
20:40 - CPR (punk rock, NS)
21:20 - DREDDUP (massacre industrial, NS)
22:20 - WHITE RABBIT BAND (rock'n'roll, BG)
23:20 - TENATACLE WIZARD (doom dark rock, NS)

VAZNA NAMPOMENA:
Satnica će biti strogo ispoštovana zbog novog uvedenog zakona koji ograničava rad klubova vikendima. Sve se mora završiti do ponoći! Nemojte kasniti!

vise infromacija na Fejsbuk eventu:Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku