Oslobodioci, The Phonerings i Stain u Kuglašu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Legendarni obrenovački pank rok bend Oslobodioci, beogradski post-hardkor The Phonerings i hard rokeri Stain pozivaju vas na zajednički koncert u klubu „Kuglaš" (Đušina 5, Beograd), u petak 24. juna od 22 časa.

 

Oslobodioci su nastali davne 1988. godine, do sada su izdali osam studijskih albuma, a od pre pet godina su ponovo aktivni. Pre nekoliko meseci, objavili su spot za singl To je previše za mene!".

 

Beogradski sastav The Phonerings  predstaviće pesme sa nedavno objavljenog albuma „Osam pesama", najavljenog nežnijim, ali energičnim pop pank-hardkor singlovima „Around" i „Tvoja soba", kao i video radom za singl „Metamorforza", eksplozivniju numeru bez reči.

 

Stain je autorski sastav iz Beograda, koji se u svom radu oslanja na rok i hard rok nasleđe.

 

Koncert se organizuje u okviru priprema za veliki festival „Odjek muka", a karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 150 dinara.

 

Više informacija o bendovima:

 

https://www.facebook.com/oslobodioci/,

https://www.facebook.com/stejnasimasni,

https://www.facebook.com/thephoneringsband.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku